Тарифи на сміття у Квасилові незабаром зміняться

Подорожчання становить від 15 до 40% для різних категорій споживачів

У Квасилові зростуть тарифи на сміття. Для жителів багатоповерхівок нова ціна буде на 15% більшою, а для мешканців приватного сектора – на понад 40%.

Відповідний проєкт рішення рівненського виконкому опублікували на офіційному сайті. У документі вказано, що тарифи на поводження з побутовими відходами зростуть вже з 1 грудня.

Відповідно до оприлюднених намірів, для одного жителя багатоквартирної забудови доведеться платити 21 грн, для приватного сектора – 30,69 грн – без врахування абонплати, але це все одно дешевше, ніж у Рівному.

Зауважимо, що послуги з вивезення сміття у Квасилові надає приватна компанія – підприємство «Квасилівське». Договір з цією фірмою укладений до 2025 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень