Тарас з залисинами і ножем зі служби Таксі 305 тузав пасажирок і фактично «пограбував» їх на 700 грн?

«Усе через розлиту в салоні воду», - каже потерпіла: «Він мене вдарив, порвав гаманець і вкрав гроші»

Кричущу ситуацію обговорюють нині в соцмережах м. Рівне, зокрема в ФБ-групі Ровно. Твой город /Рівне. Твоє місто

Якщо це правда, то ситуація потребує серйозного розгляду та реакції з боку правоохоронців. От як описує те, що сталося, одна з потерпілих (ДОЧКА), її текст подаємо без змін:

Maria Maria

Любі рівняни, хочу застерегти вас від страшної ситуації, яка може статися з кожним в нашому місті. Вчора мене побив і пограбував таксист GPS таксі 305.

 

Багато років успішно користуюсь послугами 305, але вчора мене просто шокував інцидент з водієм Тарасом, котрий мене вдарив, порвав гаманець і вкрав гроші через те, що розлилась звичайна вода в машині.

 

Подія відбулась на Дворецькій 12.06 приблизно о 23:30. Водієві таксі було приблизно 35-40 років, крепкої статури і з залисинами, волосся каштанового кольору.

 

Описую, щоб наступні пасажири були обережними при поїздці з цим водієм з тяжко хворою психікою. Коли я ставила речі в автомобіль, розлилася звичайна вода.

 

Тарас почав мене обзивати, вибіг з машини і намагався побити, штовхав мою маму і погрожував, що зараз дістане ніж. Після цього він за хвилину визвав банду чоловіків, які в секунді з'явилися приблизно на п'яти машинах.

 

Тарас кричав і вимагав від мене гроші на хімчистку (після звичайної води???), виривав з рук пакети, потім порвав шкіряний гаманець і вкрав з нього 500грн, заставив віддати ще 200.

 

Я була і в паніці, бо поспішала на поїзд до Києва, щоб встигнути сісти на літак і віддала гроші. З цих машин вийшли чоловіки і просто спостерігали, як Тарас знущається над двома жінками.

 

Я визвала іншу службу і як виявилося по дорозі до вокзалу мій водій був одним з тієї «банди».

 

По дорозі він мені розповів, що Тарас нажав на кнопку тривоги на яку з'їжджаються всі таксисти в окрузі і сказав, що клієнти розбивають його машину. Після цього всі виїхали на поміч, але не могли зрозуміти що відбувається, бо ніхто ніяку машину не бив.

 

Найпечельніше, що коли Тарас нас обзивав і виривав пакети всі просто дивились і мовчали... Чому нормальних хлопців вбивають а АТО, а таке бидло ганьбить Україну???

 

Саме водій розповів як звати цього покидька, що це його стиль і таким шоу він заробляє додаткові кошти.

 

Рівняни, будьте обережні. Особливо жінки, які самі ввечері їдуть на таксі.

 

Якщо ми будемо мовчати, то підемо не в Європу, а назад в кримінальні дев'яності. Не байдужих прошу репост.

 

Я шокована...

Від Редакції:

Керівництво служби Таксі 305 відмовилося коментувати цю ситуацію, хоча оператор явно відлучалась і проводила з кимось переговори, після того, як ми повідомили їй, що

«Вашому директору все ж краще прокоментувати ситуацію, яку обговорює все місто: ми готуємо публікацію і, якщо не отримаємо коментаря, то матеріал вийде – без озвучення позиції вашої служби».

 

Після кількох хвилин оператор повідомила: «Якщо виникне потреба, вам передзвонять».

То ж, найпевніше, водій Тарас нестиме відповідальність за все – самостійно.

Якщо нестиме – взагалі.

Формально-юридично всі такі водії не є працівниками служби, а лише отримують від неї т. з. «інформаційні послуги».

Окрема порада водіям усіх служб:

Перестаньте брати участь у подібних «сходках», бо рано чи пізно натрапите на когось, хто матиме достатньо грошей і бажання, аби всіх учасників подібного «групового тиску» засудити до різних термінів та штрафів.

 

Маєте конфлікт – викликайте поліцію.

 

Тільки так.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень