Тараканівський форт перетворився на знімальний майданчик

Тут знімають – українське кіно

ФОТО з сайту Seainside

Як повідомляє ДержКіно України, у Дубенському районі на Рівненщині розпочалося знімання повнометражного фільму-фентезі «Джура Королевич». Над створенням лицарської фентезі-казки працює кінокомпанія «Кобза фільм».

Кінопроєкт фільму «Джура Королевич» став одним із переможців Восьмого конкурсного відбору Держкіно.

Історія розповідає, що Джура-Іванко у день свого шістнадцятиріччя дізнається, що він є сином короля Юрія Хороброго і що має очолити вирішальну битву зі Злом. Узурпатор престолу Егерт, який підступно і за допомогою чар вбив Юрія, понад усе бажає позбутися спадкоємця, щоб стати абсолютним володарем.

І єдине, що дозволяє світу Добра перемогти – це здатність Іванка слухати своє серце, вчиняти відчайдушні та навіть жертовні вчинки, — повідомляє ДержКіно.
 

ФОТО Волинь 24

Режисером стрічки став Антон Гойда, авторами сценарію – Сергій Гаврилюк, Сергій Ухачевський, Кіра Волкова і Юлія Чернявська, за участі Братів Капранових.

За традицією, у перший знімальний день, після першого відзнятого кадру режисер разом з членами знімальної групи розбили на щастя тарілку.

Тараканівський форт на Рівненщині став лише однією з локацій де працюватиме знімальна група. Знімальна група також будуть працюватиме у Коростишівському р-ні (Житомирська обл.) та Києві.

Реліз фільму в Україні запланований на 2020-ий рік.

ФОТО IGotoWorld

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень