Танцівниця Ілона Гвоздьова потрапила в ДТП: відомі деталі

«Я не винна» (с)

Переможниця проєкту «Танці з зірками», хореограф Ілона Гвоздьова, потрапила в ДТП. Про це танцівниця розповіла на своїй сторінці Instagram.

За словами Гвоздьової, в її автомобіль в'їхала друга машина. Винуватцем аварії став водій іншого автомобіля, оскільки він не дотримувався дистанції.

Будьте пильні за кермом. Особливо на світлофорах і завжди намагайтеся тримати дистанцію! - повідомила танцівниця.

Пізніше вона повідомила, що в аварії ніхто не постраждав.

Головне, що всі живі, здорові. Залізо можна полагодити. Як то кажуть: «дистанцію потрібно дотримуватися». В'їхали в зад, чекаємо поліцію, - розповіла Гвоздьова.

Після аварії вона вийшла на зв'язок з фанатами, подякувала їм за підтримку і пояснила, що сталося.

Зі мною все гаразд. Аварія була незначна. Я не винна. Мене просто наздогнав чоловік в зад мого автомобіля. Але, слава богу, все обійшлося. Ми довше чекали страхову. Але це було стрьомно.

 

Перші 5 секунд я сиділа за кермом: «Господи, наскільки все погано ззаду». Звичайно, коли я вийшла - подивилася. М'яко кажучи, відбулася подряпинами, а у нього повний капот, - додала подробиці танцівниця.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень