Таксист змінює свідчення: Поляков не був випадковим пасажиром (ФОТО)

Дещо про Метадон

Народний депутат Поляков помер за загадкових обставин у київському таксі

Несподіваний поворот у резонансній справі

Народний депутат Антон Поляков не був випадковим пасажиром таксі, як повідомлялося раніше. Таксист, який віз Полякова, змінив свідчення.

Про це в ефірі «Україна 24» заявив речник МВС Артем Шевченко.

«Він (таксист, – ред.) сказав, що він випадково підібрав пасажира. Насправді він не випадково підібрав, він деякий час слідував за автомобілем, в якому був потерпілий разом зі свідком, а потім потерпілий пересів в автомобіль (таксі, – ред.)...

 

Поляков не був випадковим пасажиром», – сказав Шевченко.

Речник МВС додав, що наразі встановлено всіх осіб, з якими Поляков у ніч смерті контактував.

Щодо причин смерті, Шевченко зазначив, що експерти ще не дали остаточної відповіді щодо впливу метадону на сам факт смерті, але найімовірніше до смерті призвело певне поєднання хімічних речовин.

НОВА ВЕРСІЯ

Згідно з новою версією, Поляков не ловив машину на зупинці в Дніпровському районі Києва, депутата підвезли іншою машиною, а таксиста попросили відвезти його додому.

«Він не знав і не міг знати, чи вони щось вживали, чи не вживали. Він збрехав, що він підібрав його на транспортній зупинці, а насправді йому його підвезли з іншої машини і попросили доставити додому.

 

От і все. Спочатку він вирішив не вплутувати інших людей, тому сказав, що забрав із зупинки і віз», – розповів адвокат в інтерв'ю «ТСН».

Довести правдивість нової версії буде складно, вважає він: «Слідів немає, експертиза не покаже».

Водночас водій підтвердив попередні свідчення про те, що в машину депутат сів у свідомості, але майже одразу у нього почалися нудота і судоми.

Везучи пасажира до лікарні, водій перевищив швидкість, його зупинила патрульна поліція. Поки депутату надавали допомогу правоохоронці, таксист зателефонував до швидкої.

До слова, лікар Комаровський в ефірі «Україна 24» озвучив несподівану версію.

Полякова хотіли залякати?

Говорячи про метадон, який знайшли в крові померлого, Комаровський зазначив, що його випускають фармацевтичні заводи для лікування наркозалежних. Таблетки мають низку побічних ефектів, якщо вживати їх разом з іншими препаратами.

Ідеться, серед іншого, про порушення функцій дихання та пригнічення центральної нервової системи.

«Але, говорити про те, що метадон плюс алкоголь – 100% смерть – неправильно.

 

Світлий, нормальний хлопець, ніколи в наркоманії не помічений, не пив би міцний алкоголь у прикуску з метадоном – це очевидно.

 

Я абсолютно впевнений у тому, що ті, хто підсипали йому це, – якщо йому дійсно підсипали, не ставили за мету його вбити.

 

Налякати, показати його тим, хто валяється в багнюці, дискредитувати, вивезти кудись і там повчити – це я допускаю», – сказав Комаровський.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень