Такого не було 5 років: у Рівненській ОДА незадоволені реагуванням на наслідки буревію

В області організують навчання

Четверту добу на Рівненщині ліквідовують наслідки нищівної стихії. Роботи триватимуть ще до кінця тижня.

За оцінками енергетиків, буревій завдав найбільшої шкоди за попередні 5 років, знеструмивши 340 населених пунктів по всій області. Понад 2 тисячі абонентів досі чекають на відновлення електропостачання.

Унаслідок негоди пошкоджено понад 8 тис гектарів лісу, понад пів сотні державних і комунальних будівель та 19 навчальних закладів лише у Рівненському районі.

Найбільше постраждав Рівненський район, найменше – Вараський, повідомив заступник голови ОДА Сергій Подолін. За його словами, проблемою стало й те, що громади не передбачили у свої бюджетах гроші на оперативну ліквідацію наслідків стихії:

Перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін
Перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін

— При нагоді звертаюся до голів територіальних громад. У вас відбудуться сесії за результатами півріччя.

 

В багатьох наших громадах можливе перевиконання бюджету, просимо забезпечити в резервних фондах додаткові кошти на ліквідацію наслідків стихії.

В обласній адміністрації незадоволенні реагування керівників громад та служб на місцях, адже про штормове попередження інформували за 3 дні. Тож в області планують провести спеціальні навчання, аби подібне не повторилося.

Завдані стихією збитки ще підраховують.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень