Таке тут вперше: пенсіонерка з України «поставила на вуха» ціле польське місто - просто вирішувала свої справи

Дійшло до хаосу та евакуації

Фото ілюстративне

Жінка підставила близько 100 пасажирів Лодзького аеропорту.

60-річна українка мала летіти з Лодзі до Лондона, але прибула до аеропорту задовго до вильоту. Тож вирішила з’їздити в центр міста.

Жінка мала невелику валізу, але не хотіла брати її з собою.

Тому не придумала нічого ліпшого, як… сховати її в жіночому туалеті. Згодом на камерах спостереження знайшли відео, де українка зайшла до туалету з валізою, а вийшла вже без неї. Щоправда, заховала вона її поганенько, бо це практично одразу помітили й повідомили службу безпеки.

Оскільки підозріла валіза була без власника, працівники аеропорту викликали саперів. І, звісно, з міркувань безпеки, евакуювали всіх пасажирів.

Виводили людей та перевіряли вміст загадкової валізи близько 2 годин. І коли винуватиця інциденту повернулась, вже знали, що всередині немає нічого небезпечного.

Українка пояснила, що непорозуміння виникло через мовний бар’єр – вона не зрозуміла попереджень про заборону залишати багаж без нагляду і попрямувала до центру Лодзі, аби «вирішити деякі свої справи».

Жінку оштрафували на 500 злотих.

Вона вилетіла, як і планувала, до Лондона. Щоправда, через вказані події рейс затримався на 40 хвилин, - повідомляє dzienniklodzki.

Повідомляється, що подібна історія сталася в аеропорту Лодзі вперше за всю історію його існування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень