«Таке є в готелях»: 6 хитростей для створення затишку в оселі

Цим приваблюють клієнтів заклади для ночівлі

Вимикач біля ліжка

Після вечірнього читання чи перегляду фільму дуже зручно протягнути руку і вимкнути світло. Так само зранку зручно, не вибираючись із ліжка, запалити лампи. Розташуйте біля узголів'я вимикач загального світла або окрему кнопку для бра. Ваші вечори стануть значно комфортнішими.

Біла постільна білизна

У готелях недарма використовують білу постільну білизну. Вона створює ефект чистоти, добре вписується в будь-який інтер'єр, не вимагає сортування перед пранням. А ще такий вибір білизни робить візуально кімнату більшою, світлішою, налаштовує на сон. Обзаведіться парою білих комплектів, вони перенесуть вас в атмосферу готелю, навіть якщо ви зовсім не збираєтеся в подорож.

Інтер'єр з глибокими відтінками

Темно-сірий, благородний синій, зелений створюють спокійну атмосферу, яка сприяє розслабленню. Крім того, такі відтінки ніколи не виходять із моди та виглядають дуже актуально. Ще один плюс вибору цих кольорів — з ними чудово виглядають будь-які аксесуари для інтер'єру.

Акцент на ванну кімнату

Згадайте, як приємно приймати душ або полежати у ванній з піною у хорошому готелі. Це відчуття створюють м'які рушники, нейтральні аксесуари, приємний запах та однакові флакони із шампунем, можливо, кімнатна рослина. Перетворіть і свою ванну в затишний оазис, тоді вечірній душ стане справжнім ритуалом розслаблення.

Килим на підлозі

У п'ятизіркових готелях завжди на підлозі розкладені килими. По-перше, це підвищує шумоізоляцію. По-друге, так тепліше ногам і створюється відчуття затишку. Не нехтуйте цією можливістю: зі стильним килимом приміщення виглядає більш стильним та комфортним.

Щільні штори

У готельних номерах часто використовують щільні штори-блекаут, щоб сонячне світло не заважало відпочивати. До того ж це виглядає дуже затишно та сучасно.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень