Так і не доїхали у відпустку: троє військових з Волині загинули в автокатастрофі дорогою додому

Їхали до батьків, до коханих, до рідних, до друзів...

В аварії на Житомирщині загинули троє військових з Волині

В аварії у Житомирській області, де ввечері 26 грудня зіткнулися два мікроавтобуси, загинули троє військовослужбовців з Волині, котрі їхали в короткочасну відпустку, — повідомили на Facebook-сторінці Ковельського регіонального терцентру комплектування та соціальної підтримки.

Двоє військових – жителі Шацької територіальної громади 43-річний Віктор Гірич та 40-річний Андрій Полінкевич. Чоловіки були призвані на військову службу по мобілізації 26 лютого. В обох бійців залишилися матері, дружини, дочки та сини, – сказано в повідомленні пресслужби терцентру.

Ще один загиблий військовий – 25-річний житель села Костюхнівка Камінь-Каширського району Роман Кравчук, – повідомив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

— В страшну смертельну автокатастрофу потрапила група військовослужбовців на Житомирщині.

 

Наші захисники прямували в короткочасну відпустку.

 

До батьків, до коханих, до рідних, до друзів. На жаль, не доїхали, – написав посадовець.

Роман Кравчук став на захист країни з перших днів повномасштабної війни. У бійця залишилися батьки, рідні сестра і брат з їхніми сім'ями, та дружина, з якою боєць одружився в жовтні цього року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень