Таємниці попередніх втілень: Ким ви були у минулому житті

Три способи, як дізнатися про це

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Багатьох людей хвилює те, ким вони були у попередньому житті. Є три найпопулярніші методи, які допоможуть вам про це дізнатися.

Дежавю – це враження, що ви колись вже переживали якусь ситуацію або були в певному місці. Деякі люди вірять, що дежавю може бути відголосом минулого життя.  

Медитація може допомогти заспокоїти розум та отримати доступ до глибинних рівнів підсвідомості. Під час медитації спробуйте візуалізувати себе в іншому часі та місці, звертаючи увагу на деталі, емоції та відчуття. Регулярна практика може допомогти відкрити спогади про минулі життя.

Іноді інформація про минулі втілення може приходити до нас уві сні. Звертайте увагу на незвичайні, яскраві сни, особливо якщо вони повторюються або викликають сильні емоції. Запишіть деталі сну одразу після пробудження та спробуйте пояснити його значення.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень