Таємні романи зірок: ви навіть не здогадувалися про ці пари (ФОТО/ВІДЕО)

Деякі романи тривали декілька років

Українські артисти не часто приховують від фанів подробиці свого особистого життя. Однак трапляються ситуації, які залишаються за кадром. Наприклад, деякі зірки крутили романи і вдало приховували це від публіки.

Найцікавіші історії кохання назвав «Музвар»

Мішель Андраде та Микита Ломакін

Артисти не приховували, що між ними був роман. Однак вони мало розповідали про свої стосунки, тому багато фанатів просто упустили той факт, що колись Андраде зустрічалася з Ломакіним.

Вони познайомилися у 2013 році на зйомках талант-шоу. Артисти зустрічалися 5 років, але розійшлися. Ломакін коментував відносини з Андраде так:

— Ми з Мішель пережили разом багато важких моментів, які залишили всередині безліч шрамів, але, дивлячись на них, ми визнали свої помилки і продовжуємо любити.

Володимир Дантес і Світлана Тарабарова

Виявляється, артисти закрутили роман на «Фабриці зірок». Тарабарова розповідала, що розлучилася з Дантесом на «поганій ноті».

Після розриву стосунків вони навіть не віталися один з одним.

Нині образи зійшли нанівець, а тому вони посміхаються при зустрічі, але говорити про дружбу все одно складно.

За словами Тарабарової, вона і Дантес були «маленькими».

Співачка вважає, що вони не підійшли один одному, тому що в обох «вогняний» характер. 

TAYANNA і Філіп Коляденко

Співачка і соліст групи KADNAY практично нічого не говорили про свої стосунки. І якщо TAYANNA хоча б не спростовувала інформацію про роман, який розгорівся під час Нацвідбору на Євробачення кілька років тому, то сам Філіп Коляденко нічого не розповідає.

За словами співачки, саме вона була ініціатором розриву відносин. TAYANNA не захотіла «обтяжувати» артиста, який молодший за неї на вісім років, сім'єю і дитиною.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень