Табло із відображенням кількості вільних пільгових місць просять встановити у рівненських маршрутках (ПЕТИЦІЯ)

В управлінні транспорту відповіли, наскільки це можливо

Петицію з проханням встановити на громадському транспорті у Рівному табло, які повідомлятимуть про кількість вільних пільгових місць, розмістив на сайті міської ради Олександр Зищук.

У зверненні йдеться (подаємо без змін):

Прошу зобов'язати всіх перевізників встановити табло відображення кількості вільних пільгових місць. Це дозволить скоротити час на уточнення наявності.

За трохи більше як тиждень петиція набрала 4 підписи.

Тим часом начальник міського управління транспорту Іван Фурлет розповів, що і з фінансової, і з технічної точки зору обладнати маршрутки такими табло буде складно.

Іван Фурлет. Фото - Рівненська міська рада.
Іван Фурлет. Фото - Рівненська міська рада.

По-перше, це затратно, оскільки зараз в нас система громадського транспорту перебуває в критичному стані.

 

По-друге, це проблема технічної можливості таке облаштувати. Як люди бачать: що водій сидить і натискає кількість пільгових місць? З точки зору процедури – це буде важко організувати, – розповів начальник управління транспорту. 

Іван Фурлет також додав, що місто планує розв'язувати питання з пільговими перевезеннями та впроваджувати «картку рівнянина». У зв'язку з цим встановлять певні правила і межі обсягів пільг, які надають людям.

При вході в маршрутку людина прикладатиме картку, і якщо у нього є доступні поїздки за пільговою вартістю або безплатні, то він зможе їхати, як пільговик. Своєю чергою перевізник буде отримувати компенсацію від перевезення за «карткою рівнянина». Тоді будуть чіткі прозорі правила гри, – пояснив Іван Фурлет. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень