Ситуація зі сказом на Рівненщині знову критична

А все через відсутність вакцини

Вакцини від сказу у Рівному немає. Не набагато краща ситуація й по області. В районах препарат закінчується. Про ситуацію розповідає лікар-епідеміолог Валентина Томіцька.

Взагалі в нас на складі вже немає: по-нулям. А в районах ще трошечки є. Ну може на тиждень. Ми постійно пишемо в міністерство! – Немає, немає! Немає! В Україні немає. Лікарні навіть згідні закупити за свої кошти.

Районні лікарні вже формують звіти про кількість вакцин, які ще залишились. Цифри стане відомо 10 січня. Наразі про наступну партію ліків від сказу не знають нічого.

Нагадаємо, влітку минулого року Рівненщина отримала 3000 ін’єкцій. Начальник управління охорони здоров’я в Рівненській області Юрій Осіпчук сказав, що ліків вистачить до кінця 2016 року. 

До слова, нещодавно в Острозькому районі кіт, хворий на сказ, покусав своїх господарів. Також цього місяця знайшли хвору на сказ лисицю. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень