Синьо-жовтий Майдан: в Рівному офіційно підняли державний прапор

Сьогодні, 23 серпня, Україна відзначає День державного прапора

Рівне теж приєдналося до загальнодержавних святкувань. Зокрема, на Майдані Незалежності відбулася урочиста церемонія підняття прапора. В ній взяли участь представники місцевої влади, військові та звичайні рівняни.

Також під час церемонії голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко вручив державний паспорт 16-річному Віталію Цісаруку. Його батько, полковник ЗСУ Юрій Цісарук, загинув в зоні проведення АТО рік тому. Тож для хлопця вручення паспорту саме в День Прапору є досить символічним:

Віднедавна для мене, як і для більшості Українців, синьо-жовтий стяг є не просто атрибутом держави, частиною державних урочистостей, чи окрасою футбольного поля. Це уособлення України. Священний символ та оберіг, за який поклали життя мій батько та тисячі інших героїв України. Дуже важко змиритися з втратою рідної людини. Єдине, що підтримує, це думка про те, що він загинув не дарма, а поклав життя за свободу та незалежність рідної держави

Також відзначили патріотичною акцією свято і депутати міської ради – вони запустили в небо кілька десятків повітряних кульок жовтого та синього кольорів.

Більше фото шукайте на сайті Радіо Трек в спеціальному фоторепортажі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень