Син посеред білого дня у Володимирці вбивав матір сокирою і лопатою

Закидав жінку землею на городі і залишив вмирати

Проживаючи удвох, 60-річна матір разом із 40-річним сином частенько випивали, через що і виникали конфлікти. Напередодні зранку обоє випили горілки, а вже ближче до обіду між ними виникла сварка. Цього разу через ремонт паркану.

Чоловік не хотів слухати докори мотері, схопив сокиру і вдарив нею жінку по голові. Та зуміла захиститись рукою, тож чоловік ударив ще раз. Від удару жінка впала, а її син пішов за господарську будівлю поратись на земельній ділянці.

Оговтавшись, жінка знову пішла його шукати, адже ще не все сказала. І вже там, отримала ще й удар лопатою по шиї, від чого знепритомніла. Чоловік вирішив свою жертву і закопати. Утім, прикидану землею жінку помітила сусідка, яка повідомила про інцидент родичам. Коли ж ті приїхали, негайно викликали швидку та поліцію.
 

У потерпілої діагностували політравму, множинні рубані рани, відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, рубану рану шиї з відривом гортані глотки від трахеї, рубану рану кисті, множинні забійні гематоми грудної клітки, травматичний шок та госпіталізували у реанімаційне відділення Володимирецької центральної районної лікарні. Медики оцінюють її стан як надто тяжкий, тож жодних прогнозів не роблять.
 

Слідчо-оперативна група затримала кривдника у будинку, коли той мив підлогу від крові. Як пояснив він правоохоронцям, не хотів убивати, а через алкоголь не тямив, що робив. З місця події вилучено знаряддя злочину.
[media=83758]

Чоловіка затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 15 та частини 1 статті 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України, Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
 

Відповідно до санкції статті зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від семи до 15 років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень