Святослава Вакарчука довели до сліз на «Голосі країни»: розплакався зірковий тренер (ВІДЕО)

«Перший раз бачу, щоб Вакарчук плакав» (С)

У 12 сезоні «Голосу країни» Святослав Вакарчук повернувся у крісло тренера й, схоже, не дарма. У 2 випуску вокального шоу учасник з унікальним голосом довів його до сліз.

Вже на етапі «сліпих прослуховувань» музиканти-самородки розчулюють наставників до сліз. На шоу прийшов 33-річний Роман Меліш, котрий вивчає музику епохи бароко та Відродження. Він і змусив заплакати Святослава Вакарчука.

Вокаліст зі Львівщини виконав арію Vedro con mio diletto. У мікрофон він востаннє співав років 15 тому, але йому вдалось розвернути два тренерські крісла – Полякової та Вакарчука. Лідер «Океану Ельзи» аплодував йому стоячи.

— Було три моменти, коли в мене були мурашки. Вперше – це, коли ви почали, і я почув тембр вашого голосу. Вдруге – коли ви зробили дуже складний, але дуже красивий мелізм. Ну і як ви закінчили, фінал, вихід на тоніку – це було просто неймовірно, – зізнався Святослав Вакарчук.

Так, у тренери Роман Меліш обрав фронтмена «Океану Ельзи». Ба більше, він зробив це словами його пісні «Веселі, брате, часи настали».

— Коли у мене буває період безнадії, я пригадую слова пісні: «Нам з тобою своє робити, відкрити очі і далі йти! І зуби сильно стиснувши, маму ніжно любити. Хто ж тоді, як не ми, брати», – виголосив вокаліст, чим довів Вакарчука до сліз.

— Перший раз бачу, щоб Вакарчук плакав. Я думав, він не вміє цього робити, – зауважив Юрій Горбунов за лаштунками.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень