Своя Голландія: куди поїхати рівнянам, щоб побачити тюльпанові поля (ФОТО)

У нас цих квітів, здається, не менше

Цієї весни зовсім не обов'язково їхати в Туреччину чи Нідерланди, аби насолодитися неймовірними тюльпановими плантаціями.

Цьогоріч їх можна побачити майже в усіх куточках України, - повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на Вголос.

Київщина

У Київській області — квітковий бум. Тюльпанами можна насолодитись у «Добропарку», що біля села Мотижин Київської області. Цього року тут розцвіло понад чотири мільйони тюльпанів різних кольорів та сортів.

Де знаходиться: с. Мотижин

Також, за цвітінням тюльпанів можна спостерігати і у самій столиці. Зокрема, цьогоріч, тюльпани  традиційно зацвіли у парку «Співоче».

Де знаходиться: м. Київ, вул. Лаврська, 31

Окрім цього, у Києві з'явилась ще одна квіткова локація. Цієї весни на Михайлівській площі та на Майдані Незалежності розквітло більше ста тисяч тюльпанів. Квіти висадили на честь героїв Небесної сотні, які загинули під час Революції Гідності.

Де знаходиться: м. Київ, Михайлівська площа та Майдан Незалежності

Буковина

Буковина також багата на тюльпани. Зокрема, пік цвітіння тюльпанів триває на тюльпанових полях у Реваківцях, Мамаївцях, Лужанах та Магалі.

Волинь

Квітковим різнобарв'ям також може пишатися Волинська область. Тут щороку відбувається фестиваль тюльпанів під назвою «Волинська голандія».

Де знаходиться: біля с. Голоба, Ковельський район

Івано-Франківщина

Цьогоріч, поблизу Івано-Франківська у селі Чукалівка вперше з'явилось  тюльпанове поле. На ньому висадили близько двох мільйонів тюльпанів, які вражають своєю красою.

Де знаходиться:  с. Чукалівка

Львівщина

На Львівщині мандрівники можуть знайти унікальну долину з незвичайними тюльпанами.  Всього за 45 км. від Львова у селі Родітичі цвітуть «дикі тюльпани» (рябчик шаховий), внесені  до Червоної книги.

Де знаходиться:  с. Родітичі

Закарпаття

Маленька Голландія є й на Закарпатті. Зокрема, біля Ужгорода у с. Невицьке цвіте тюльпанова клумба, яка є копією флористичного парку Кекенхоф у Нідерландах.

Де знаходиться: с. Невицьке

Хмельниччина

Ще одне тюльпанове поле квітує на плантації у с. Гуменці біля Кам'янця-Подільського. Окрім тюльпанів, тут також цвітуть і нарциси.

Рівненщина

Навіщо далеко їхати? Неймовірні «моря тюльпанів» можна занйти у різних куточках нашого чудового міста.

Насолоджуйтесь (фото С.Кравчук)!

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень