Світлофор ремонтують, а водія патрульні Рівного підозрюють у вживанні наркотиків

Деталі ранкової ДТП в Рівному

Водій, що в’їхав у світлофор на проспекті Миру в Рівному, імовірно був у стані наркотичного сп’яніння. Такі припущення висловили у патрульній поліції області.

Після того, як на місце аварії приїхав екіпаж патрульних,

водій Opel Astra, мешканець Здолбунова, пройшов тест на стан сп’яніння. Драгер показав 0, 22 проміле, але водій з цими результатами не погодився.

Патрульні на місці події склали на нього протокол за вчинення ДТП. Після цього кермувальника повезли на освідування у медичний заклад, каже речник патрульної поліції Оксана Юрченко:

- На водія склали протокол за статтею 124 КУпАП, це скоєння ДТП. Водія освідували на стан алкогольного сп’яніння на місці аварії, але він з результатами, що показав драгер, не погодився. Він виявив бажання пройти такий тест у медзакладі. У водія, на думку патрульних, були ознаки наркотичного сп’яніння, тож його перевірили двічі. Результати аналізів будуть згодом.

 

Тобто можемо стверджувати, що він був тверезим, якщо говорити про алкогольне сп'яніння, а якщо говорити про наркотичне сп’яніння – то про це можна буде говорити згодом. Зараз ми чекаємо висновку медиків.

Зауважимо, що постраждалих у цій аварії, як повідомляли деякі місцеві ЗМІ, немає.

Світлофор, за словами заступника начальника міського управління ЖКГ Володимира Лапюка, відразу після аварії забрали в ремонт, а стовп – вирівняли. 

Чиновник пообіцяв, що світлофор повернуть на місце у «найстисліші терміни».

Відомо, що ремонтом займається Рівненська філія Державного підприємства міністерства внутрішніх справ України «Інформ-Ресурси», з якою профільне управління міської ради уклало договір на обслуговування світлофорних об’єктів.

У скільки обійдеться ремонт, Володимир Лапюк ще не знає, але не заперечує щодо того, що компенсувати вартість ремонтних робіт мав би винуватець аварії. Втім, вину останнього ще треба довести в суді.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень