Світлана Лобода вперше за п’ять років вирішила заспівати українською (ВІДЕО)

З новою піснею в день Незалежності України співачка виступить в Сочі

Українська співачка Світлана Лобода, яка часто виступає в Росії, випустила другу у своїй кар'єрі пісню українською мовою.

У своєму Instagram артистка опублікувала відео, в якому поділилася уривком з прем'єрної пісні, вихід якої вона раніше анонсувала на українському телебаченні.

— Сьогоднішня прем'єра для мене — особлива. У ній все трошки вперше. Вперше я випускаю реліз відразу на двох мовах — російською та українською. Вперше ви допомагаєте з вибором назви — і я вирішила об'єднати їх разом, — написала артистка у публікації.

Також раніше Світлана Лобода анонсувала свій перший публічний концерт в Україні за довгі роки. Раніше вона виступала тільки на корпоративах і закритих вечірках.

З новою піснею в день Незалежності України, 24 серпня, Світлана Лобода виступить на Дні прем'єр російського пісенного конкурсу Нова Хвиля, який пройде в Сочі. Про це йдеться в інформації на сайті заходу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень