Світла пам'ять про Героя: у Рівному встановлять дошку загиблому Руслану Баламутову

Він загинув на фронті торік

Дошку пам'яті загиблому Герою Руслану Баламутову відкриють у Рівному. Її встановлять на фасаді гімназії №6, де навчався захисник. Рівнянин у перші дні повномасштабної війни сам пішов у військкомат. Втім, через відсутність військового досвіду, йому відмовили у мобілізації.

До війська чоловіка призвали пізніше, у липні 22-го.

На жаль, торік у квітні, 40-річний старший солдат Руслан Баламутов, загинув під час виконання бойового завдання на Луганщині.

Відкриття дошки відбудеться сьогодні, о 8-50. Нагадаємо, встановлення меморіальних пам’яток загиблим захисникам України проводять у межах програми «Рівне — місто Героїв».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень