Сутенер з Рівного став військовим і отримав «м'який» вирок суду за роботу у секс-галузі

Чоловік щиро розкаявся

Фото ілюстративне

Суд призначив 27-річному сутенеру з Рівного покарання. Чоловік організував надання послуг клієнтам, з кожної дівчини він брав по 200 грн за організовану зустріч. Зокрема, слідство довело, що він співпрацював з двома жінками.

Слідство встановило, що чоловік шукав дівчат, які опинились у скрутному матеріальному становищі, через особисту сторінку в соцмережі. Аналогічно в інтернеті знаходив і клієнтів.

Як йдеться у вироку Рівненського міського суду, правоохоронці задокументували декілька епізодів, коли чоловік організовував зустрічі дівчат з клієнтами.

 

Одна з них відбулася 27 травня минулого року.

За це сутенер отримав 1,2 тис. грн, з яких тисячу гривень передав дівчині, а 200 грн залишав собі за «здійснення нагляду й опіки у відверненні насильства чи обману з боку клієнтів».

Загалом було 4 епізоди, не виключено, що їх було більше. Торік у червні на вулиці Гагаріна у Рівному сутенера затримали, коли він розраховувався з клієнтом.

Нещодавно Рівненський суд виніс вирок чоловіку, який займався сутенерством. У скоєному зізнався і розкаявся.

Про чоловіка відомо, що раніше він працював у рівненському обленерго майстром з ремонту устаткування. На роботі та за місцем проживання він отримав позитивні характеристики. Наразі чоловік є військовослужбовцем.

Суддя Михайло Таргоній визнав чоловіка винним у порушенні ч.1 та ч.2 ст. 303 ККУ (сутенерство), але звільнив його від відбування покарання в тюрмі, обмежившись одним роком іспитового терміну.

Гроші, які чоловік отримав від клієнтів, конфіскують в дохід держави. Також за експертизи він повинен сплатити понад 2 тис. грн.

Вирок поки ще не набрав законної сили, сторони можуть подати апеляції, пише zaxid.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень