Сусіди врятували життя чоловіку на Рівненщині (ФОТО)

У його оселі почалася пожежа

В Острозі через підгоряння їжі на плиті ледь не загинув власник оселі. Лише завдяки оперативним діям вогнеборців вдалося запобігти трагедії.

16 березня о 09:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у місті Острог на вулиці Татарській виникло підгоряння їжі на плиті в квартирі на другому поверсі двоповерхового житлового будинку.

Сусіди, відчувши неприємний запах диму, одразу звернулися по допомогу до рятувальників. Вони повідомили, що в оселі може бути власник.

За допомогою спецінструменту рятувальники відчинили двері та зайшли у вщент задимлене приміщення. На ліжку вогнеборці виявили господаря, який спав.

Чоловіка негайно винесли на свіже повітря та передали медикам.

Власника оселі 1964 року народження каретою швидкої доправили до місцевої лікарні. 

Головне управління ДСНС Рівненщини вкотре нагадує населенню бути обережними та дотримуватися елементарних правил безпеки. Найменша неуважність може стати причиною великої біди.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: Пожежа
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень