Супутникові антени: знімати чи залишити? Парламентарі звернулись до військових адміністрацій

Звернення з цього приводу ухвалив комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики

Депутати закликали українців НЕ ДЕМОНТУВАТИ супутникові тарілки.

Раніше інформацію про нібито необхідність демонтажу супутникових тарілок оприлюднила мерія Дніпра: мовляв, це допоможе уникнути повітряних ударів.

У зверненні комітету йдеться:

Комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики закликає голів військових адміністрацій, а також органи місцевого самоврядування та їхніх керівників не поширювати неперевірену інформацію, утриматися від необґрунтованих дій і не спонукати громадян до демонтажу супутникових тарілок.

 

Навпаки, їх треба налаштувати на українські канали!

Член Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики, нардеп «Євросолідарності» Микола Княжицький зауважив, що окупанти недаремно атакують телевежі, маючи на меті сіяти серед українців паніку й поширювати дезінформацію.

І коли росіяни заходять у міста, то передусім захоплюють місцеві радіостанції й наземне телебачення для впливу на людей. Тож чи не єдиним способом донести правду у такій ситуації є сателіт!

 

Усі великі українські канали знаходяться на супутнику. Саме на них, а не на російські канали налаштовано 90% тарілок. Коли Ви бачите на тарілці три головки (lnb їх називають), значить вони приймають телебачення з Астри (Сіріус), Амоса і Євтелсата. Це сателіти, які транслюють українські програми.

Микола Княжицький

Княжицький вважає, що тарілки рятують міста від капітуляції. І вони не передають жодних сигналів. Лише приймають.

Те, що на сьогодні супутниковий прийом сигналу телеканалів є найнадійнішою стабільною технологією з покриттям у будь-якій точці в Україні, вважають і в Viasat.

Загроза та необхідність демонтажу супутникових тарілок відсутня, повідомляє провідний провайдер:

Достовірної інформації з цього приводу з офіційних джерел державної влади України чи ЗСУ не було. На сьогодні супутниковий прийом сигналу телеканалів є найнадійнішою стабільною технологією з покриттям у будь-якій точці в Україні, на відміну від інших технологій, що залежать від наземних станцій та передавачів і, на жаль, піддаються ризику ураження ворожими силами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень