Сумки – різні варіації для вимогливих покупців

Круті екземпляри для поціновувачів індивідуальності

Різні бренди пропонують свою продукцію, і колекція кожної мануфактури має свої особливості та родзинки.

Але не обов’язково купувати сумки тільки фірмові. Так, це тішить і демонструє оточенню ваш високий статус. Але навіть продукція демократичних марок виглядає не менш круто і стильно. І експерти Імідж готові вас в цьому переконати. Оскільки асортимент не просто великий, а нереально різноплановий, то підібрати підхожу модель є можливість, навіть якщо вас називають дуже вимогливим покупцем. При цьому вам на вибір представлені рішення, які привертають увагу всім, починаючи від дизайну до стилю та витратних матеріалів.

Круті екземпляри для поціновувачів індивідуальності

В колекціях відомих виробників представлені як жіночі, так і чоловічі зразки. А відвідавши каталог і оцінивши фото, ви помітите, що всі без виключення моделі красиві, стильні, виконані з технічною перевагою (з якісних матеріалів). Так, для створення своїх аксесуарних шедеврів мануфактури використовують шкіру (натуральну та еко), тканини, нубук, лак. Всі матеріали слухняні в руках майстрів, тому кожна модель має свої відмінні риси, такі як:

  1. габарити (великі, середні малі);
  2. колір (чорний, коричневий, темно-синій, зелений, червоний);
  3. форма (квадратна, прямокутна, з закругленими краями);
  4. дизайн/декор (простий і лаконічний, складний в плані технічного виконання);
  5. стиль (класичний, сучасний, авангардний).

Навіть зовнішній вигляд представлених зразків різний, а сумки представлені в таких варіаціях, як:

  • сумки шопери;
  • рюкзаки;
  • клатчі;
  • портфелі
  • мінісаквояжі

Кожен отримує можливість вибрати те, що йому потрібно. Ну а демократичні ціни дозволяють поповнити свій арсенал не однією, а кількома моделями. Адже не обов'язково купувати оригінал, коли в продажу доступні супер якісні  копії. Асортимент постійно розширюється, тому придбати класну сумку можна без проблем. Оскільки якість всіх зразків висока, перед вибором потрібно лише порівняти їх, щоб оцінити дизайнерські відмінності, кольорову палітру, текстуру, габарити.

В цьому допоможуть фото, а описи дають уявлення про внутрішнє виконання вподобаного варіанту. Як правило, всі моделі зручні, в них можна покласти не тільки телефон або гаманець, але й інші корисні речі. Ну а позаяк будь-яка сумка виглядає стильно, підходить під будь-який образ і актуальна для будь-якої ситуації, взяти її можна як в офіс, так і в поїздку.

Консультанти Imidge підберуть для вас кращі рішення, порекомендують оптимальні варіації, які впишуться в стилістику вашого гардероба, підійдуть по розмірах і навіть ціні. Адже вартість представлених варіантів справді демократична, тож ви можете придбати за раз не одну, а кілька сумок. 

на правах реклами

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень