Суддю засудили до 9 років тюрми за хабар у пів мільйона гривень

Вирок оголосили 7 жовтня

Суддю Господарського суду Одеської області, обвинуваченого в одержанні 570 тис. грн неправомірної вигоди, засудили до 9 років позбавлення волі. Про це повідомила Спеціалізована антикорупційна прокуратура на своєму Facebook:

7 жовтня 2020 року Вищий антикорупційний суд оголосив обвинувальний вирок судді Господарського суду Одеської області, обвинуваченому у вимаганні та одержанні 570 тис. гривень неправомірної вигоди.

У 2014 році цього суддю викрили на вимаганні та одержанні 570 тис. гривень від директора приватного підприємства за задоволення позовних вимог у господарській справі, яка перебувала у нього на розгляді. Гроші він отримав у три етапи, двічі – безпосередньо у службовому кабінеті.

Колегія суддів розглянула матеріали кримінального провадження, заслухала свідків і дослідила докази у справі й визнала суддю винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 368 КК України (в редакції на час вчинення злочину). Його засудили до 9 років позбавлення волі з повною конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Вирок набирає законної сили через 30 днів з дня його проголошення, якщо не буде внесено апеляційну скаргу.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень