Суддя Печерського райсуду відправив правопорушника «нах*р» (ДОКУМЕНТ)

Йдеться про справу щодо порушення карантину

Печерський райсуд вирішив із використанням нецензурної лексики закрити карантинну справу проти адміністратора столичного закладу.

Відповідно до протоколу про адміністративне правопорушення, 3 лютого о 00:40 на вулиці Паркова Дорога, 2 у Києві адміністратор «порушив вимоги карантинної постанови КМУ №1236 від 09.12.2020, не вживши заходів щодо своєчасного закриття закладу».

Правопорушник засідання суду проігнорував. Але суд вирішив, що докази доводять вину адміністратора.

Однак через те, що тримісячний термін з моменту фіксації адміністративного правопорушення минув, притягнути до відповідальності карантинного порушника не вдалося.

 

Саме тому суд постановив «закрити за закінченням строків притягнення до адміністративної відповідальності і відправити нахер» правопорушника.

Втім вже до 17-ї години середи доступ до суддівської постанови у реєстрі обмежили – вочевидь через розголос у ЗМІ.

Як зазначається на сайті:

Доступ до документу обмежено на підставі листа суду від 24.11.2021 ... як до такого, що не відповідає оригіналу судового рішення через допущену технічну помилку під час його надсилання до Єдиного державного реєстру судових рішень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень