Суддя-безхатченко з золотими злитками у кабінеті: коли припиниться вакханалія? (ФОТО/ВІДЕО)

«Обрана каста» України та її представники на Рівненщині

У нас люблять говорити про «реформу судової системи». Уже років 20 говорять. Бо, мовляв, усе там тримається на грошах і, як співав колись БГ: «Они сходят с ума от того, что им нечего больше хотеть». 

Тим паче, що в Україні з часів Януковича сотворили ще й якийсь культ судочинства. Лише в Рівному за роки після Майдану під споруди нових судів повіддавали:

Старовинні будівлі, лікарні, жіночі консультації, дитячі садочки.

 

Розгортається просто якась вакханалія судочинства, і нема тому ради.

 

Навіть під час Війни.

Приміром, «Четверта влада» пише про суддю, в кабінеті якого знайшли золоті злитки. Хай і невеликі, лише по 100 г, але виникає питання – чому в нього взагалі якісь злитки в кабінеті?

Чим забита голова у «перезавантаженого» судді, якщо в нього є ще час думати про «золото-брильянти» та намагатися втілювати свої задуми у життя.

Не лише «золотоносні задуми», але й «квартирні»: цей конкретний суддя-пенсіонер ще й відсудив чи відсуджує в територіальної громади на Рівненщині помешкання, бо, бачте, його були перевели сюди у 2005 з іншої місцевості, то йому тут потрібне житло.

На додачу до того, що він уже був безкоштовно отримав і приватизував у іншій місцевості?

 

І хіба це тільки в нього так? Хіба в інших суддів, прокурорів, правоохоронців – воно інакше?

Відео судді, який проганяє журналістів: "Негайно!"

На завершення «Четверта влада» наводить відомості про офіційні заробітки судді: те, що він отримує окрім пенсії, розміри якої не називають.

ЦИТАТА:

Відомо, що його щомісячна суддівська винагорода складалася із:

  • майже 50 тисяч гривень посадового окладу (станом на 2019 рік це 25 прожиткових мінімумів громадян для працездатних осіб);
  • близько 25 тисяч гривень надбавки за виконання особливо важливої роботи (це 50% від посадового окладу з урахуванням доплати за кваліфікаційний клас);
  • близько 7 тисяч 500 гривень надбавки за вислугу років (це 10% від загальної суми щомісячного заробітку).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень