Суд оштрафував рівнянку за фальсифікацію елітного віскі

Вина та інших алкогольних напоїв

Прокуратура Рівненщини підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 39-річної жительки м. Рівне, яка незаконно купувала, зберігала та продавала незаконно виготовлені алкогольних напоїв.

У суді прокурор довів, що особа не бувши зареєстрована як фізична особа-підприємець, не маючи ліцензії на виготовлення та реалізацію підакцизних товарів,

задля збагачення ще на початку 2017 року придбала незаконно виготовлені алкогольні напої у картонному пакуванні типу «TetraPak» об'ємом 2 літри кожне з маркуванням «Kvint», «Beluga», «Finlandia Lime» «Jack Daniels», «Jameson», «Hankey Danister», «Red Berry Finlyandia», «Finlyandia», «BLACK LABEL», «CHIVAS REGAL», «Jenau», «Coyrvoser», «Xenta Absenta», «Bacardi», «Chevalier», «ST-REMY», «Finsbury», «Finlyandia BlekCyrat», «Sauza Tekila».

Напої жінка зберігала вдома з метою подальшого збуту.

Вину у вчиненому злочині обвинувачена визнала повністю.

Засуджену оштрафували на 1 200 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 20,4 тисячі грн. Крім того, за вироком суду конфісковано та прийнято рішення про знищення близько 3 тисяч літрів фальсифікованих алкогольних напоїв.

Прес-служба прокуратури Рівненської області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень