У владних кабінетах вирішують долю сторічної будівлі в центрі Рівного

Суд чи музей?

Фото - Рівне вечірнє

За приміщення колишнього Нацбанку в Рівному бореться керівництво обласної адміністрації.

Йдеться про будівлю на вулиці Симона Петлюри, 10, яку на початку червня передали до сфери управління Державної судової адміністрації.

Нині процес передачі будівлі завершився. Втім, тривають перемовини щодо передачі будівлі на баланс обласної ради, розповів голова облдержадміністрації Олексій Муляренко:

Є зрозумілою одна річ, приміщення передали судовій адміністрації. Ми зараз спілкуємося із керівництвом судової адміністрації, щоб визначити подальшу долю будівлі. Думаю, ми знайдемо варіанти облаштування тут чогось важливого. До того ж, таких автентичних, старовинних приміщень у нашому місті не так багато. А це ж центр міста. У нас є бажання розмітити там музей, ми переговори ведемо з цього приводу. А там вже побачимо. Думаю, все буде добре.

Нагадаємо, після ліквідації управління Нацбанку в Рівненській області на вивільнене приміщення було два претенденти: Державна судова адміністрація та Рівненська обласна державна адміністрація. У намірах першої було облаштувати у столітній будівлі на вулиці Симона Петлюри міський суд. Голова ОДА Олексій Муляренко просив у Кабміну це приміщення під художній музей.

Відео - UA: Рівне.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень