Суд покарав власника незаконного алкоцеху у Рівному

«Бізнесом» чоловік займайся влітку

Напередодні суд ухвалив вирок  60-річному рівнянину, який розливав «коньяк» у гаражі.

У суді довели, що рівнянин без права на підприємницьку діяльність у липні цього року купив сировину та обладнання для виготовлення алкогольних напоїв. Цех чоловік облаштував в одному з гаражів, де його і викрили правоохоронці.

Під час обшуків у нього вилучили спирт, «коньяк» у пластикових бочках та пляшках, каністри, у яких чоловік зберігав напій.

 

У цеху також знайшли ароматизатори, порожню тару, підготовлену для розливу алкоголю, корки, спиртометр, мішки з цукром і пристрій для закорковування пляшок, повідомляє пресслужба прокуратури Рівненської області.

Вилучений алкоголь правоохоронці здали на експертизу, яка показала, що «коньяк» становить загрозу для життя та здоров’я людей, адже він підроблений.

Рівнянина засудили до 3 років позбавлення волі з встановленням іспитового строку тривалістю 1 рік, а також з конфіскацією і знищенням вилучених алкогольних напоїв та сировини для їх виготовлення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень