Суд покарав матір 6-класника, що матюкався у Viber-чаті

Зірвав онлайн-навчання

На Тернопільщині шестикласник лаяв вчителів та булив однокласників у Viber. Директор школи подав до суду.

Мати школяра заплатить 850 гривень штрафу.

Хлопчик постійно надсилав учням та вчителям нецензурні повідомлення та зривав онлайн-уроки. Поліцейським пояснив, що робив це «заради розваги». 

Один із постраждалих однокласників розповів, що отримав на Viber повідомлення начебто «його дані незабаром зламають». Також хлопець отримав нецензурну лайку з приниженнями. 

Згодом до нього зателефонував однокласник і сказав, що так він пожартував. Подібні повідомлення отримувала ще одна учениця 6-го класу.

Але, як виявилось, постраждали навіть вчителі – вчителька географії розповіла, що хлопець під'єднався до онлайн-уроку та надсилав у чат нецензурні повідомлення.

До групи в Google Meet доєднався користувач, який унеможливив проведення уроку через постійні повідомлення нецензурного характеру, котрі читали всі учні класу. Крім того, заступник з виховної роботи повідомила про неможливість проведення дистанційного навчання вчителями, у зв’язку з надсиланням невідомим абонентом непристойних повідомлень, — йдеться у постанові суду.

Заяву до поліції написав директор школи. Оскільки хлопцеві менш як 14 років, судили не його, а матір. Їй призначили 850 грн штрафу.

Джерело: Dev.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень