Студенти НУВГП стажуватимуться у Франції

Поїздка запланована уже на травень цього року

В рамках співпраці між Національним університетом водного господарства та природокористування та Федерацією «Обміни Франція-Україна» в стінах ВНЗ триває 2-тижневий курс викладання французької мови.

Після зустрічі в листопаді 2015 року зі спів-президентом Федерації «Обміни Франція-Україна» Жаком Форжероном було обумовлено план подальшої співпраці безпосередньо в напрямку студентських обмінів. Всі охочі студенти мали можливість стати частиною цього проекту та записатися на навчання французької мови.

Група студентів різних спеціальностей водного напрямку, які розпочали вивчення мови ще в грудні торік, зараз має можливість вдосконалити та збагатити свій лексичний запас з носієм мови. Ерви Фраде, викладач Університету ім. Стендаля (м. Гренобль, Франція), впродовж двох тижнів викладає французьку студентам.

Наприкінці лютого відбулася зустріч з ректором університету, під час якої було обговорено подальший розвиток співпраці. Ерви Фраде запропонував багато цікавих науково-дослідницьких напрямів для можливої майбутньої співпраці безпосередньо з його містом, яке спеціалізується саме в галузі гідроенергетики.

Тож як результат, студенти НУВГП поїдуть на професійне стажування в м. Аен (Франція) в травні цього року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень