Стрільці з Рівного про «золото» та «срібло» Кубка світу: «Це не так просто, коли в країні війна»

Загалом збірна України зі стрільби завоювала у Баку дев'ять нагород

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

З двома медалями повернулися рівненські спортсмени з Кубка світу з кульової стрільби. Змагання відбувались у столиці Азербайджану – Баку.

Олег Омельчук став другим у міксті зі стрільби з пневматичного пістолета на десять метрів, а Оксана Ковальчук здобула золото у командній вправі у стрільбі з малокаліберного пістолета на дистанції 25 метрів.

Загалом збірна України завоювала у Баку дев'ять нагород: дві золотих, чотири срібних і три бронзових, посівши у загальнокомандному рейтингу четверту позицію.

Оксана Ковальчук та Олег Омельчук демонструють завойовані медалі. Фото - ЮА:Рівне.
Оксана Ковальчук та Олег Омельчук демонструють завойовані медалі. Фото - ЮА:Рівне.

Оксана Ковальчук «золото», завойоване на Кубку світу з кульової стрільби, називає найціннішим у кар'єрі

 - Було важко емоційно. Бо немає потрібної мотивації. Після 24 лютого змінилися цінності.

 

Не так просто виходити й стріляти, думками ти не на змаганнях, а вдома.

 

Зовсім інше хвилювання, – повідомила Оксана Ковальчук журналістам Суспільного.

Учасник Олімпіади в Токіо Олег Омельчук у Баку виступав у трьох дисциплінах. У міксті в парі з Оленою Костевич він завоював срібну медаль у стрільбі з пневматичного пістолета на дистанції десять метрів.

 - В міксті виступив нормально. У фіналі просто не пощастило. В особистому заліку став десятим. Але теж одного балу не вистачило для потрапляння у фінал.

 

І в командному заліку всім трьом трохи не вистачило до фіналу. Загалом – нормально виступив, – розповідає Олег Омельчук.

Зараз рівненські пістолетники готуються до старту чемпіонату України з кульової стрільби, який, згідно з календарем, повинен відбутися у Львові наступного тижня. Рівненщину там представлятимуть шестеро спортсменів, усі вони чекають офіційного підтвердження проведення змагань.

Це Олег Омельчук, Андрій Сокол і Дмитро Гонта. З ними поїдуть і юніори – це Ілля Лящ і Максим Комінський. І Оксана Ковальчук.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень