Страхові внески: Чи може чоловік сплачувати їх за дружину, яка перебуває в декреті

У Пенсійному фонді дали відповідь

Днями до Пенсійного фонду звернувся чоловік із питанням, чи може він сплачувати добровільний пенсійний внесок за дружину, яка перебуває у відпустці по догляду за дитиною та зараз тимчасово мешкає за кордоном.

Фахівці фонду пояснили, що чоловік може сплачувати добровільний страховий внесок за дружину незалежно від того, чи перебуває вона у відпустці по догляду за дитиною, працює чи не працює.

При цьому жінка, яка перебуває у відпустці по догляду  за дитиною до досягнення нею трирічного віку, за умови отримання відповідної допомоги, є застрахованою особою, та про неї є дані в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування.

 

Місце, де в конкретний момент часу проживає дружина: в Україні чи за кордоном, значення не має, – зауважили у Пенсійному фонді.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень