Страх існує, але ви про це ще не знаєте: Які ваші приховані фобії?

Тест у картинці

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Цей психологічний тест розповість про ваші найстрашніші кошмари.

Для того, аби дізнатися, чого ви найбільше боїтеся, погляньте на картинку нижче та скажіть, що ви помітили на ній у першу чергу?

Ніж

Ви боїтеся захворіти. Недуги викликають у вас почуття жаху, а тому при перших ознаках застуди ви відразу вирушаєте у лікарню. А в аптеці готові скупити всі ліки, тільки б одужати.

Гусениця

Ви боїтеся потойбічних сил і привидів. Найчастіше подібні фобії народжуються в дитинстві, коли батьки лякають дітей страшними історіями. Більшість людей справляються з цим, але ви навіть у дорослому віці боїтеся привидів.

Метелик

Вас роздирає страх бути відданим. Ця фобія могла виникнути на тлі того, що вас раніше часто обманювали. З того часу ви не можете довіритися людям, адже підсвідомо чекаєте підступу.

Яблуко

Вас переслідує фобія смерті. Ви переживаєте про те, що помре хтось із дорогих вам людей. Це може бути пов’язано з попередніми втратами. Ймовірно, раніше помер хтось із ваших близьких, ви й зараз не можете змиритися з втратою.  

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень