«Стежками війни» через Рівне до Великої Британії

Унікальна виставка у місті триватиме тільки два дні

Українці, які живуть за кордоном, виявили бажання показати європейській спільноті художні роботи українських воїнів, які повернулися з війни.



До мене звернулись українці, які живуть за кордоном, щоб провести таку подію у Великій Британії. Там 18 травня планують яскраво відзначати день вишиванки – саме в рамках цього свята в місті Лідс відкриється наша виставка. Такі ж пропозиції є від активних людей з Португалії та Німеччини. Тому, думаю, всі ці роботи ще не скоро повернуться в Україну, - розповіла співорганізатор «Стежками війни» Вікторія Шинкаренко.
 

Виставка увібрала близько 100 різних експонатів — від намальованих картин до художнього розпису ящиків з-під снарядів. Також усе доповнять численними фотографіями з війни та портретами українських героїв. А ще будуть артефакти з війни – уламки мін і снарядів.

Відкриття відбудеться 24 квітня о 12.00 у Рівненському будинку культури (м. Рівне, вул. Соборна, 3-Д). На заході будуть присутні воїни-автори робіт.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень