Став на ноги заради сина. У рівненського ветерана, який втратив кінцівки, народився первісток (ВІДЕО)

Він одружився уже після важкого поранення

Військовий з Рівненщини Сергій Копищик, який торік втратив обидві ноги, став батьком. Він підтримував дружину під час пологів і провів у палаті всі дні до виписки. «Завдяки сину я почав ходити», поділився емоціями ветеран.

Малюк народився вагою майже три кілограми та зростом 59 см. У палаті Сергій від моменту пологів. Під час народження теж був поряд, каже дружина Світлана.

Це велика підтримка. Це дуже добре. Якщо чесно, якби хто питав, чи рекомендую – то рекомендую!!!, - каже Світлана.

Рік тому на Херсонщині через вибух міни втратив обидві ноги та зір на одне око. Дівчина Світлана не кинула, а допомогла боротися. І прийняла пропозицію руки та серця. Коли Сергій дізнався, що стане батьком – захотів знову ходити. Він так швидко вчився рухатися з протезами, що вражав усіх реабілітологів.

Завдяки йому я так швидко навчився ходити, став на протези. От він аж засміявся…, - радісно каже Сергій.  

Ветеран вразив і лікарів пологового. Попросив палату, де б міг постійно перебувати до виписки. І не дозволяв медсестрам доглядати за Світланою та Марком.

Ці всі три дні перебував з мамою – цілодобово. А це і потрібно допомогти, і дитину сповивати, - розповів директор Луцького пологового будинку Сергій Сябрук.

Як і мріяв, з пологового будинку Сергій з дружиною та сином вийшов самостійно. Молоді батьки житимуть у селі в родині Світлани. Скільки б не було труднощів, їм все допоможуть здолати.  

Джерело: «Ми-Україна»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень