Стан чоловіка вкрай важкий, — поліція про ДТП на Рівненщині (ФОТО)

Водій в’їхав у причіп вантажівки

Напередодні о 21 годині поблизу села Гранівка на Радивилівщині водій «Мерседеса» в’їхав у причіп вантажівки. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненщини:

28-річний житель Гранівки, водій автомобіля «Mercedes», не вибрав безпечну швидкість руху, не дотримався безпечної дистанції та в’їхав у причіп вантажівки, яка рухалася попереду. 

Із понівеченого автомобіля водія діставали за допомогою спецтехніки. Його доправили до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Стан чоловіка вкрай важкий, у нього діагностували відкриту черепно-мозкову травму, перелом лобної кістки та рвані рани обличчя. Медики намагаються врятувати його життя. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Радивилівського відділення поліції проводять досудове розслідування.

Керманич вантажівки, 27-річний житель Черкаської області, не постраждав. В обох водіїв відібрані зразки крові на стан сп’яніння. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень