Стали відомі подробиці ДТП у Птичі (ФОТО)

Як ми вже повідомляли, вчора, 9 липня, опівдні на автодорозі Київ-Чоп трапилася ДТП. Не розминулися дві іномарки, в результаті постраждало п'ятеро осіб.

Правоохоронці на місці події з’ясували, що 40-річна жителька Запоріжжя, керуючи автомобілем «Mazda 3», рухаючись зі сторони Львова у напрямку Києва, поблизу села Птича Дубенського району, не вибрала безпечної швидкості руху, не впоралася з керуванням та зіткнулася із автомобілем «Peugeot Expert» під керуванням 59-річного жителя села Софіївка-Борщівка Київської області, який рухався назустріч.

Унаслідок ДТП двоє пасажирок мікроавтобусу - 75-ти та 31-річна киянки, - отримали закриті переломи кисті рук, забій грудної клітки.

У водія легковика лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та рвану рану голови. Усіх трьох госпіталізували до Дубенської центральної районної лікарні.

За життя 44-річного пасажира «Мазди», у якого діагностували внутрішню кровотечу, забій грудної клітки, борються лікарі реанімаційного відділення.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Автомобілі поміщено на штрафмайданчик Дубенського відділу поліції.

 

 

Відділ комунікації ГУНП

в Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень