Стало відомо, коли чекати першого снігу на Рівненщині

Вперше сніг довго не лежатиме

Протягом робочого тижня у Рівненській області погода суттєво не зміниться. Втім, на вихідні синоптики очікують зниження температури та подекуди невеликий сніг.

Погодні мови Рівненщини визначатимуть атмосферні фронти з Західної Європи.

 

18 листопада протягом доби переважатиме хмарна погода і невеликий дощик. Вночі та вранці видимість буде погіршуватися, подекуди очікуємо на слабкий туман. Температура повітря вночі коливатиметься від 3 до 8 градусів тепла, в денні години – від 5 до 10 градусів тепла, – розповіла керівниця відділу метеорологічних прогнозів Рівненського обласного центру гідрометеорології  Катерина Лешундак.

У четвер, 19 листопада, в області переважатиме погода без опадів. Вітер південного напрямку, 7-12 метрів на секунду. Температура повітря вдень становитиме від 5 до 10 тепла, вночі – від 4 градусів тепла до 1 градусу морозу.

Починаючи з п'ятниці, очікується зниження температури повітря. Нічна температура становитиме від 0 до 5 градусів морозу, а денна – всього лиш 0-5 градусів тепла.

 

І на вихідні, не виключено, що Михайло приїде на білому коні. Починаючи з вечора суботи і протягом неділі, пролітатиме невеликий сніжок, – прогнозує Катерина Лешундак. 

Такі погодні умови спричинить черговий циклон з Західної Європи, та вже починаючи з понеділка, 23 листопада, температура повітря знову підвищиться. Тож сніг довго не лежатиме й розтане, кажуть у гідрометцентрі.

Джерело: Суспільне Рівне

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень