Стало відомо, якою буде зарплата міського голови Луцька (ФОТО)

Там її затверджували депутати

[media=210018]

З усіма надбавками та преміями зарплата нового Луцького міського голови Ігоря Поліщука може бути 55-60 тисяч гривень на місяць.

Про це стало відомо у четвер, 17 грудня, під час сесії Луцької міської ради, повідомляє Перший.

Депутати затвердили умови оплати праці міського голови. За це проголосував 31 з присутнього 41 депутата. Так, Ігор Поліщук отримуватиме:

– щомісячну надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи, розроблення проєктів нормативно-правових актів та проведення експертизи проєктів таких актів у розмірі 90 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років;
 

– щомісячну надбавку за вислугу років у розмірі 10 відсотків до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг (стаж роботи, який дає право на надбавку станом на 27.11.2020 становить 3 роки 8 місяців 04 дні);
 

– матеріальну допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки та матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань у розмірах середньомісячної заробітної плати;
 

– щомісячну премію з коефіцієнтом 2,5 до середнього відсотку премії заступників міського голови та секретаря міської ради; – премію з нагоди державних і професійних свят.

Ігор Поліщук -- міський голова Луцька

За словами очільниці відділу кадрової роботи та нагород Віри Гудими, це 55-60 тисяч гривень на місяць. До оподаткування.

Якщо ж говорити про міського голову Рівного, то фактична зарплата Олександра Третяка навряд чи зможе сильно відрізнятися від того, що буде на руки отримувати мер Луцька.

 

Хіба, варто враховувати, що Олександр Третяк лише починає свій шлях у державній службі, тож доплату за вислугу років йому майже чотири роки робити не зможуть.

Але в цьому випадку така доплата є незначною. Як мінімум – не визначальною.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень