Стало відомо, як рівнянам платитимуть субсидії

Поки що виплати будуть

Уряд ухвалив механізм для своєчасного нарахування та виплати людям грошових допомог, пільг та субсидій. Зміни вжили для того, аби надавати субсидії навіть тоді, коли органи соцзахисту не мають змоги працювати через активні бойові дії, повідомила міністр соцполітики Марина Лазебна.

- Окупанти сподіваються, що їх намагання влаштувати гуманітарну блокаду паралізують владу, змусять опустити руки, сказати, що ми не маємо можливості працювати і кинути людей. Можливо, вони судять по собі.

 

Але в Україні такого не буде. Для нашого уряду соціальний захист кожної людини – це наш персональний фронт, і ми будемо битись на ньому за кожного!

 

Тому не дочекаються, ми будемо знаходити нові і нові способи, як забезпечити підтримку людям", - заявила Лазебна.

Раніше міністр фінансів Сергій Марченко заявив, що фінансова система країни працює безперебійно та ефективно, навіть в умовах воєнного стану. Перевиконання надходжень до держбюджету у лютому становить 24 млрд грн.

Джерело: УНІАН

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень