Стало відомо, в яких лікарнях Рівненщини військовики зможуть безплатно протезувати зуби

Що входить у перелік послуг

У чотирьох медзакладах Рівненщини військовикам безплатно протезуватимуть зуби. Медичні заклади вже підготували відповідні договори для Національної служби здоров’я України.

Йдеться про Рівненську обласну стоматологічну поліклініку, міські стоматологічні поліклініки у Рівному, Березному та Сарнах, повідомив перший заступник голови Рівненської ОВА Сергій Подолін.

В перелік пакета послуг вартістю майже 15 тисяч гривень на одного пацієнта входитимуть: стоматологічна консультація, рентген або інші методи дослідження, виготовлення, встановлення та фіксація зубних протезів і знеболення.

Варто зауважити, що пакет не передбачає видалення та лікування зубів. У вартість також не входять штамповані коронки й литі конструкції. Ці послуги можуть оплачуватися пацієнтом самостійно або коштом окремих програм місцевого бюджету.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень