Стало відомо, що буде з соцвиплатами для внутрішніх переселенців

Про яку грошову допомогу йдеться

Усі соціальні виплати для внутрішньо переміщених осіб у 2023 році будуть збережені. Про це повідомляє пресслужба Мінреінтеграції.

Для отримання допомоги внутрішнім переселенцям не потрібно підтверджувати матеріальний стан, оскільки вона не залежить від одержуваного доходу і є безстроковою.

Моя позиція залишається незмінною – у поточному році ми маємо зберегти всі виплати ВПО, – зазначила віце-прем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук

За її словами, держава робить все можливе, щоб підтримати внутрішньо переміщених осіб.

Відомо, що в Україні діє Стратегія державної політики щодо внутрішнього переміщення на період до 2025 року. Нею передбачене забезпечення ВПО грошовою допомогою від держави.

Для допомоги ВПО держава виплачує щомісячну допомогу на проживання, яка становить 2000 гривень для дорослих людей і 3000 гривень на кожну дитину або дорослого з інвалідністю.

 Джерело: «УНІАН»

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень