Стало відомо, на яких військових в Україні є великий запит: Кого можуть призвати насамперед

Яких фахівців не вистачає в армії  

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

В Україні триває загальна мобілізація військовозобов’язаних віком від 18 до 60 років, які не мають права на відстрочення.

Начальник Харківського обласного ТЦК полковник Володимир Арап розповів, що на сьогодні великий запит на тих військовозобов’язаних, які на високому рівні володіють англійською, німецькою та французькою мовами.

Для того, щоб швидко та якісно опанувати різні види озброєння, які Україна отримала від міжнародних партнерів, багато військових проходять навчання в інших державах чи займаються з іноземними інструкторами на території України. Тому для співпраці із закордонними інструкторами, які допомагають нашим військовослужбовцям опановувати новітні види озброєння, потрібні фахівці, які добре знають іноземні мови.

Саме на таких призовників є великий запит в територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки.

Джерело: Армія.Inform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень