Стало відомо, коли відбудеться прем'єра «Холостяка 12» (ФОТО/ВІДЕО)

Розсекречено перших претенденток на серце холостяка Алекса Топольського

Творці романтичного реаліті «Холостяк 12»  назвали дату прем'єри. Перший випуск з Алексом Топольським вийде на екрани вже восени.

Відомо, що прем'єра шоу повинна була відбутися ще 4 березня, але через розв'язану Росією війну шоу довелося перенести.

— Нашу весну вкрали, але ця осінь, як ніколи раніше, буде наповнена життям!

 

Цієї осені на телеканалі відбудеться прем'єра «Холостяк 12» 12 сезон - найромантичнішого проекту країни, який занурить вас в атмосферу справжнього кохання і пристрасті і подарує незабутні емоції, - зазначили творці шоу.

Напередодні прем'єри 12 сезону шоу в мережі з'явилася інформація про перших претенденток на серце завидного нареченого. На першій вечірці глядачі побачать 20-річну Аделіну Делі, яка раніше брала участь в «Танцях з зірками» і виступала в балеті Насті Каменських.

Боротися за місце в серці Алекса буде і фіналістка конкурсу «Міс Україна 2017» і володарка корони «Міс Західної України» Юлія Карпець

Також в мережі з'явилася візитка однієї з учасниць - Олени Сичової. Дівчина, ймовірно, працює в поліції. А перша вечірка обернеться для Топольського «затриманням».

https://youtu.be/YNO6fuODxRM

Підкорювати головного холостяка буде і візажистка Роксолана. А ось чи вдасться їй привернути увагу Алекса - дізнаємося вже незабаром.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень