Стало відомо, чому вулицю у звичайному селі на Волині назвали іменем Коко Шанель (ФОТО/ВІДЕО)

Голова ТГ розкрив усі карти

Вулиця імені відомої кутюр'є Коко Шанель офіційно з'явилася у селі Струмівка Луцького району, що на Волині.

Таке рішення депутатів шокувало місцевих жителів. І ті почали жваво обговорювати, що їх може пов'язувати з відомою французькою дизайнеркою.

Для нас це був шок!!! Для всіх струмівчан, то в першу чергу!!! – так місцеві жителі відреагували на назву нової вулиці.

Ім'я французької кутюр'є Коко Шанель офіційно носитиме нова вулиця. Рішення підтримали майже всі депутати тергромади. Люди ніяк не второпають, чому Струмівці випала така честь.

Чому саме вона і чому саме не український дизайнер, наприклад, чи луцький дизайнер. У нас їх теж дуже багато. Логіка якась в тому є, але Струмівка і куди, наприклад, вам завести ковбасу? На Коко Шанель!!! Якось воно так..., – розповіла Катерина Той.

Я — за українське!!! У нас багато є знаменитостей, і героїв багато, і взагалі розумних людей в нас багато, щоб вулицю назвати, – додала Тетяна Сергійчук.

При цьому знайшлися і жителі, які раді новаціям. Адже за добу Струмівка прославилася лише завдяки одній табличці. Керівник тергромади визнає, що село не має стосунку до кутюр'є, але ім'я Шанель привабить до населеного пункту нових жителів.

Звернувся забудовник, ну і жителі, що вони так хотіли. Подобається їм так – будь ласка, питань немає. Взагалі, кажу, давайте пропозиції до людей, як ви хочете, щоб було названо і ми будемо приймати, – розповів голова Підгайцівської ТГ, до якої належить Струмівка, Юрій Семенюк.

На вулиці імені Шанель — поки лише один будинок. А табличку обіцяють встановити вже наступного року, коли будуть офіційно відкривати забудову. Втім, пройтися вулицею Коко Шанель зможуть не всі. Там зводять п’ять елітних будинків. Тож доступ вулиці матимуть лише власники жител.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень