Стала відома причина смерті фронтмена «Soundgarden»

Крісу Корнеллу було 52 роки

Знаменитий рок-музикант Кріс Корнелл, фронтмен легендарної групи «Soundgarden» покінчив життя самогубством. Саме цю причину смерті назвали судмедексперти.

Єдине, що поки точно відомо, за словами патологоанатома - 52-річний співак наклав на себе руки через повішення. Однак, повний результат розтину поки не завершений. 

Тіло музиканта знайшов його близький друг, який просто прийшов до нього в гості. Кріс лежав на підлозі у ванній кімнаті. 

Рок-музикант попрощався з життям 17 травня в Детройті через кілька годин після концерту. Також відомо, що у групи було заплановано ще кілька концертів у травні.

В той же час дружина музиканта, Віккі Корнелл, заявила, що не вірить в те, що її чоловік міг скоїти самогубство:

Кріс дуже любив наших дітей і я не вірю, що він міг би їх залишити ось так. Якщо якісь його дії призвели до смерті, то це випадковість - він не міг свідомо скоїти суїцид, - каже Віккі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень