Стала відома назва майбутньої партії Притули

Вибори вже скоро

Український шоумен, актор та політик Сергій Притула планує створити власну політичну партію. У суботу, 5 лютого, розпочався збір підписів за цю ініціативу.

Його партія матиме назву «Політична партія «24 серпня».

Про це повідомляє видання "Українська правда" з посиланням на співрозмовників із оточення Притули. Зазначається, що збиранням підписів зайнялися активісти. Відбулися також збори ініціативних груп, де обговорювалися організаційні моменти щодо створення та діяльності нової партії.

Сергій Притула анонсував створення власної партії на початку січня 2022 року, а працювати над цим почав ще раніше. Про це він заявив в інтерв'ю виданню "Радіо Свобода".

Сама партія зараз дещо у віртуальному стані. Ми будемо виходити у 2022 році в режим суб’єктності, реєстрації партії, звичайно, – казав політик.

Джерело: ОBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень