Стабілізує гормони, покращує імунітет та захищає від раку: простий і найкорисніший напій 

Він містить повний комплекс вітамінів та понад 90 мікроелементів 

Напій, про який йдеться - називають «еліксиром молодості».  Концентрація антиоксидантів у ньому набагато вища ніж в популярному зеленому чаї.

Це Вітграс (wheatgrass) - сік з паростків пшениці.  Віджимають його у момент, коли пагінці сягають 10-15 см наввишки. 

Тож вирощувати пшеницю дня напою можна на підвіконні. 

Корисні властивості напою:⠀⁣

  • містить високий рівень хлорофілу (70%), який допомагає очищати кров, виробляти колаген, та сприяє омолодженню організму;⁣⁣
  • живить організм цінними поліненасиченими жирними кислотами Омега 3,6,9, які відіграють важливу роль у підтримці здоров'я серцево-судинної системи; ⁣⁣
  • це високобілкова добавка з багатим амінокислотним складом, що включає такі незамінні сполуки, як BCAA (лейцин, ізолейцин, валін), аргінін, лізин, метіонін, гістидин, треонін, триптофан, фенілаланін;⁣⁣
  • регулює рівень глюкози в крові, контролює шкідливий холестерин, впливає на детоксикацію печінки; ⁣⁣⁣
  • нормалізує роботу органів ендокринної системи;⁣⁣⁣
  • стимулює покращення мозкової діяльності, покращує настрій, запобігаючи депресії та нервовим зривам;⁣⁣
  • це багате джерело вітамінів і мінералів, містить: А, В1, В2, В3, В4, В5, В6, В7 В8, В12, С, Е, K, PP, бета-каротин, бетаїн триметилгліцин, залізо, холін, метилметіонінсульфоній , фосфор, кальцій, калій, цинк, фолієва кислота, магній, натрій, селен, йод, сірка.


Вітграс п'ють невеликими порціями – від 30 до 50 мл.  Обережно відрізайте потрібну кількість зелені ножицями, відступаючи на 1 см від зерна.  Найпростіше скористатися соковидавлювачем. 

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень